Részletek
Adatok
Részletek
CSIPKEBOGYÓMAG- TÖBB MINT C-VITAMIN FORRÁS!
A csipkebogyót mindenki ismeri, kirándulások alkalmával is gyakran találkozhatunk vele, és bár elsősorban magas C-vitamin tartalma miatt került be a köztudatba mint immunerősítő, azonban ennél lényegesen többet tud.
A csipkebogyó nagy mennyiségben tartalmaz C-vitamint, de más vitaminokat (A, P, K, B1, B2), ásványi anyagokat (vas, mangán, foszfor, cink, kálium, magnézium, ként, szelén), zsírsavakat és erős antioxidánsokat is tartalmaz, amely segít megőrizni az egészséget és a szépséget.
Támogatják az immunrendszert, javítják az emésztést, hozzájárulnak az ízületek egészségéhez és rugalmasságához, valamint megelőzik az öregedés hatásait.
A csipkebogyó por nem tartalmaz magokat, és hozzáadható gyümölcslevekhez, turmixokhoz, teához, reggelihez, desszertekhez stb.
Csipkebogyó por 100%-ban természetes, 150g | Golden Flavours
A csipkebogyó a rózsafélék családjába tartozó cserje. Piros termései nagy mennyiségben tartalmaznak C-vitamint, de egyéb vitaminokat (A, P, K, B1, B2), ásványi anyagokat (vas, mangán, foszfor, cink, kálium, magnézium, ként, szelén), zsírsavakat és erős hatású. antioxidánsok, amelyek hozzájárulnak az egészség és a szépség megőrzéséhez.
A csipkebogyó tulajdonságairól ismert: támogatja az immunrendszert, javítja az emésztést, hozzájárul az ízületek egészségéhez, rugalmasságához, megelőzi az öregedés hatásait.
Hozzávaló:
100%-ban természetes csipkebogyó pép, mag nélküli (Rosa Canina).
Ez egy mezőgazdasági termék, ezért a tételek között kis eltérések lehetnek színben, illatban, aromában, megjelenésben vagy összetételben, ami tükrözi a termesztési feltételeket és az évszakos eltéréseket.
A termék nem tartalmaz allergéneket.
Vegán | Gluténmentes | Adalékanyag mentes, Allergén mentes, GMO mentes
A fő előnyök
A csipkebogyót évszázadok óta használják a hagyományos gyógyászatban gyógyító tulajdonságai miatt. A csipkebogyó magas vitamintartalma miatt kiváló természetes vitaminizáló. A C-vitamin elősegíti minden sejt megfelelő működését, kulcsszerepet játszik az alapvető anyagcsere-folyamatokban (redox reakciók és sejtlégzés).
Íme a csipkebogyó főbb egészségügyi előnyei:
Támogatják az immunrendszert
Emésztés javítása
Hozzájárul az ízületek egészségéhez és rugalmasságához
Megakadályozza az öregedés hatásait
Segíti a zsírégetést és a fogyást
Csökkenthetik az ízületi gyulladás fájdalmát
Segíti az egyéb külső forrásokból származó vitaminok és ásványi anyagok felszívódását
Jótékony hatással vannak különböző májbetegségekre, epekő- és epebetegségekre, epehólyag-gyulladásra és epe működési zavarokra.
Összehúzó, vizelethajtó és enyhe hashajtó tulajdonságokkal rendelkeznek
Antidiabetikus, hipoglikémiás hatásuk van, stabilizálja a vércukorszintet
Segít visszér, thrombophlebitis, érelmeszesedés és artéria értágító.
Táplálkozási adatok / 100g:
Energia ............ 1209 kj / 289 kcal
Zsírok ............ 2,58g
ebből telített zsírok ... 0,38g
Szénhidrát ..... 41,92g
ebből cukor ................... 12,55g
Fehérje ........ 7,44g
Rost ............... 34,32g
Só ................ <0,01g
Használat módja:
Adjon hozzá 1 teáskanál csipkebogyó port kedvenc gabonapelyhekhez, turmixokhoz, gyümölcslevekhez, teához, desszertekhez stb.
Szuper Tipp: Keverje össze a csipkebogyó port nyers mézzel (egyenlő mennyiségben), és fogyasszon 1-2 teáskanál/nap a hideg évszakban.
Tárolás:
Zárt edényben, száraz, sötét és hűvös helyen tárolandó.
Lehetőleg előtte fogyasztható: lásd a dátumot a csomagoláson.
Származási ország: Románia
Kiszerelés: 150 g
A csipkebogyót mindenki ismeri, kirándulások alkalmával is gyakran találkozhatunk vele, és bár elsősorban magas C-vitamin tartalma miatt került be a köztudatba mint immunerősítő, azonban ennél lényegesen többet tud.
A csipkebogyó nagy mennyiségben tartalmaz C-vitamint, de más vitaminokat (A, P, K, B1, B2), ásványi anyagokat (vas, mangán, foszfor, cink, kálium, magnézium, ként, szelén), zsírsavakat és erős antioxidánsokat is tartalmaz, amely segít megőrizni az egészséget és a szépséget.
Támogatják az immunrendszert, javítják az emésztést, hozzájárulnak az ízületek egészségéhez és rugalmasságához, valamint megelőzik az öregedés hatásait.
A csipkebogyó por nem tartalmaz magokat, és hozzáadható gyümölcslevekhez, turmixokhoz, teához, reggelihez, desszertekhez stb.
Csipkebogyó por 100%-ban természetes, 150g | Golden Flavours
A csipkebogyó a rózsafélék családjába tartozó cserje. Piros termései nagy mennyiségben tartalmaznak C-vitamint, de egyéb vitaminokat (A, P, K, B1, B2), ásványi anyagokat (vas, mangán, foszfor, cink, kálium, magnézium, ként, szelén), zsírsavakat és erős hatású. antioxidánsok, amelyek hozzájárulnak az egészség és a szépség megőrzéséhez.
A csipkebogyó tulajdonságairól ismert: támogatja az immunrendszert, javítja az emésztést, hozzájárul az ízületek egészségéhez, rugalmasságához, megelőzi az öregedés hatásait.
Hozzávaló:
100%-ban természetes csipkebogyó pép, mag nélküli (Rosa Canina).
Ez egy mezőgazdasági termék, ezért a tételek között kis eltérések lehetnek színben, illatban, aromában, megjelenésben vagy összetételben, ami tükrözi a termesztési feltételeket és az évszakos eltéréseket.
A termék nem tartalmaz allergéneket.
Vegán | Gluténmentes | Adalékanyag mentes, Allergén mentes, GMO mentes
A fő előnyök
A csipkebogyót évszázadok óta használják a hagyományos gyógyászatban gyógyító tulajdonságai miatt. A csipkebogyó magas vitamintartalma miatt kiváló természetes vitaminizáló. A C-vitamin elősegíti minden sejt megfelelő működését, kulcsszerepet játszik az alapvető anyagcsere-folyamatokban (redox reakciók és sejtlégzés).
Íme a csipkebogyó főbb egészségügyi előnyei:
Támogatják az immunrendszert
Emésztés javítása
Hozzájárul az ízületek egészségéhez és rugalmasságához
Megakadályozza az öregedés hatásait
Segíti a zsírégetést és a fogyást
Csökkenthetik az ízületi gyulladás fájdalmát
Segíti az egyéb külső forrásokból származó vitaminok és ásványi anyagok felszívódását
Jótékony hatással vannak különböző májbetegségekre, epekő- és epebetegségekre, epehólyag-gyulladásra és epe működési zavarokra.
Összehúzó, vizelethajtó és enyhe hashajtó tulajdonságokkal rendelkeznek
Antidiabetikus, hipoglikémiás hatásuk van, stabilizálja a vércukorszintet
Segít visszér, thrombophlebitis, érelmeszesedés és artéria értágító.
Táplálkozási adatok / 100g:
Energia ............ 1209 kj / 289 kcal
Zsírok ............ 2,58g
ebből telített zsírok ... 0,38g
Szénhidrát ..... 41,92g
ebből cukor ................... 12,55g
Fehérje ........ 7,44g
Rost ............... 34,32g
Só ................ <0,01g
Használat módja:
Adjon hozzá 1 teáskanál csipkebogyó port kedvenc gabonapelyhekhez, turmixokhoz, gyümölcslevekhez, teához, desszertekhez stb.
Szuper Tipp: Keverje össze a csipkebogyó port nyers mézzel (egyenlő mennyiségben), és fogyasszon 1-2 teáskanál/nap a hideg évszakban.
Tárolás:
Zárt edényben, száraz, sötét és hűvös helyen tárolandó.
Lehetőleg előtte fogyasztható: lásd a dátumot a csomagoláson.
Származási ország: Románia
Kiszerelés: 150 g
Adatok
Cikkszám
5949133000936