Részletek
Adatok
Részletek
Glutén mentes, Vegán, Hozzáadott cukrot nem tartalmaz, GMO mentes. Hisztamin érzékenyek is fogyaszthatják.
Napi ajánlott bevitel: 0,4 ml testtömeg kilogrammonként (75 kg-os embernek napi 30ml)
Szervezetünk nitrogén-monoxid ellátásának és az optimális sejtműködésnek elengedhetetlen feltétele a megfelelő mennyiségű arginin aminosav jelenléte. Az arginin biztosítja a nitrogén-monoxidot a vazodiletatió létrejöttéhez. Ezen az élettani alapon működő hatás segíti a keringést és az optimális vérnyomást. Az arginin ebben a formában már a vékonybél kezdeti szakaszában felszívódik, hatékonyan biztosítva az optimális arginin-ellátást.
A normál bélflóra szervezetünk egyik védőbástyája. Legfőbb feladatai az idegen kórokozókkal szembeni védelem, az immunrendszer állandó készenléti szinten tartása, a nyálkahártyát alkotó sejtek osztódásának, fejlődésének szabályozása, a maradék tápanyagok megemésztése, rövid szénláncú zsírsavak termelése (ez a bélhámsejtek elsődleges tápanyaga). Ezt a sokrétű funkciót és az optimális bélflóra egyensúlyt az almapektin segíti, mivel az almapektin a bélflórát alkotó hasznos baktériumok egyik fő tápláléka.
A kedvezőbb ízhatás érdekében módosítottuk az esszenciák összetételét, ezért került bele az inulin. Az inulin egy édes ízű élelmi rost, ami lényegében a saját enzimjeinkkel nem emészthető, rezisztens szénhidrát, ami egy nagyon hasznos prebiotikum. Az általunk használt inulin csicsókából származik, mely nagyon nagy tisztaságú, ezzel el tudjuk kerülni a csicsóka szirupnál tapasztalt puffadást okozó hatást. Tudni kell azt, hogy a csicsóka kb. 24% inulint, kb. 14 százalék monoszacharidot, fruktózt és glükózt, ezen kívül kb. 3 százalék cukoralkoholt tartalmaz. Ha ön használ inulint, mely puffadási problémát okoz, akkor az Ön által használt inulinban van monoszacharid és cukoralkohol.
A Herbafulvo essencia prémium étrend-kiegészítőben használt inulin nagy tisztaságú, nem tartalmaz monoszacharidot és cukoralkoholt.
A prebiotikus hatású kifejezetten édes ízű inulin használata miatt a prémium változatból kivettük a stevia természetes édesítőszert.
A másik jelentős eltérés, hogy kivettük a kálium-szorbátot az összetételből. Ez a tartósítószer a természetben előforduló anyag, ami leginkább a gombák szaporodását akadályozza meg. A kálium-szorbát bizonyos fogyasztóknál allergiás hatást válthat ki. A hisztaminérzékeny embereknél a kálium-szorbát problémát okozhat, de a prémium Herbafulvot a hisztaminérzékenyek is fogyaszthatják.
A Herbafulvo essencia hatóanyag megőrzése és tartósítási eljárása egy fél aszeptikus eljárás, ahol az étrend-kiegészítő pH értékét 4,3-ra állítjuk be, a Herbafulvo sterilizálása és betöltése 84 fokon történik. Ezzel érjük el, hogy a termék természetes és gyógynövény hatóanyagai egy éven
keresztül megőrzik a hatásosságukat.
Még egy lényeges eltérés van a Herbafulvo essencia és Herbafulvo essencia prémium összetétele között. A prémium tartalmaz nikotinsav-amidot vagy más néven niacinamidot. Az alap molekula a niacin vagy nikotinsav, ami lényegében a B3-vitamin.
Két ok miatt használjuk a nikotinsav amidált változatát. Testünkben a nikotinamid az aktív forma, az amidálás a májban történik egy citokróm p450 enzim segítségével, ez az amidálási folyamat sérül környezeti, leginkább táplálkozási hatás miatt. Másik ok, hogy a nikotinsav (niacin) 50 mg/nap dózis felett gyorsan múló bőrpirosodást okoz.
Fogyasztása életkortól függetlenül, folyamatosan javasolt.
Napi ajánlott bevitel: 0,4 ml testtömeg kilogrammonként (75 kg-os embernek napi 30ml)
A napi adagot célszerű reggel vagy két egyenlő részben reggel és esete fogyasztani étkezés után. Ivovízbe vagy kávéba, teába keverve esetleg önmagába fogyasztani. Lehet a napi ivóvízbe keverve egésznap fogyasztani.
Összetevői: Mezei Sóska, Nagy csalán, Orvosi székfű, Orvosi Zsálya, Fekete áfonya, Édes kömény, Ánizs, Máriatövis, Papaya, Vad rózsa, Fulvosav, Almapektin, Parajdi natúr só, Arginin, Niacinamid, Lecitin (napraforgó), Citromsav, Tejsav.
Napi ajánlott bevitel: 0,4 ml testtömeg kilogrammonként (75 kg-os embernek napi 30ml)
Szervezetünk nitrogén-monoxid ellátásának és az optimális sejtműködésnek elengedhetetlen feltétele a megfelelő mennyiségű arginin aminosav jelenléte. Az arginin biztosítja a nitrogén-monoxidot a vazodiletatió létrejöttéhez. Ezen az élettani alapon működő hatás segíti a keringést és az optimális vérnyomást. Az arginin ebben a formában már a vékonybél kezdeti szakaszában felszívódik, hatékonyan biztosítva az optimális arginin-ellátást.
A normál bélflóra szervezetünk egyik védőbástyája. Legfőbb feladatai az idegen kórokozókkal szembeni védelem, az immunrendszer állandó készenléti szinten tartása, a nyálkahártyát alkotó sejtek osztódásának, fejlődésének szabályozása, a maradék tápanyagok megemésztése, rövid szénláncú zsírsavak termelése (ez a bélhámsejtek elsődleges tápanyaga). Ezt a sokrétű funkciót és az optimális bélflóra egyensúlyt az almapektin segíti, mivel az almapektin a bélflórát alkotó hasznos baktériumok egyik fő tápláléka.
A kedvezőbb ízhatás érdekében módosítottuk az esszenciák összetételét, ezért került bele az inulin. Az inulin egy édes ízű élelmi rost, ami lényegében a saját enzimjeinkkel nem emészthető, rezisztens szénhidrát, ami egy nagyon hasznos prebiotikum. Az általunk használt inulin csicsókából származik, mely nagyon nagy tisztaságú, ezzel el tudjuk kerülni a csicsóka szirupnál tapasztalt puffadást okozó hatást. Tudni kell azt, hogy a csicsóka kb. 24% inulint, kb. 14 százalék monoszacharidot, fruktózt és glükózt, ezen kívül kb. 3 százalék cukoralkoholt tartalmaz. Ha ön használ inulint, mely puffadási problémát okoz, akkor az Ön által használt inulinban van monoszacharid és cukoralkohol.
A Herbafulvo essencia prémium étrend-kiegészítőben használt inulin nagy tisztaságú, nem tartalmaz monoszacharidot és cukoralkoholt.
A prebiotikus hatású kifejezetten édes ízű inulin használata miatt a prémium változatból kivettük a stevia természetes édesítőszert.
A másik jelentős eltérés, hogy kivettük a kálium-szorbátot az összetételből. Ez a tartósítószer a természetben előforduló anyag, ami leginkább a gombák szaporodását akadályozza meg. A kálium-szorbát bizonyos fogyasztóknál allergiás hatást válthat ki. A hisztaminérzékeny embereknél a kálium-szorbát problémát okozhat, de a prémium Herbafulvot a hisztaminérzékenyek is fogyaszthatják.
A Herbafulvo essencia hatóanyag megőrzése és tartósítási eljárása egy fél aszeptikus eljárás, ahol az étrend-kiegészítő pH értékét 4,3-ra állítjuk be, a Herbafulvo sterilizálása és betöltése 84 fokon történik. Ezzel érjük el, hogy a termék természetes és gyógynövény hatóanyagai egy éven
keresztül megőrzik a hatásosságukat.
Még egy lényeges eltérés van a Herbafulvo essencia és Herbafulvo essencia prémium összetétele között. A prémium tartalmaz nikotinsav-amidot vagy más néven niacinamidot. Az alap molekula a niacin vagy nikotinsav, ami lényegében a B3-vitamin.
Két ok miatt használjuk a nikotinsav amidált változatát. Testünkben a nikotinamid az aktív forma, az amidálás a májban történik egy citokróm p450 enzim segítségével, ez az amidálási folyamat sérül környezeti, leginkább táplálkozási hatás miatt. Másik ok, hogy a nikotinsav (niacin) 50 mg/nap dózis felett gyorsan múló bőrpirosodást okoz.
Fogyasztása életkortól függetlenül, folyamatosan javasolt.
Napi ajánlott bevitel: 0,4 ml testtömeg kilogrammonként (75 kg-os embernek napi 30ml)
A napi adagot célszerű reggel vagy két egyenlő részben reggel és esete fogyasztani étkezés után. Ivovízbe vagy kávéba, teába keverve esetleg önmagába fogyasztani. Lehet a napi ivóvízbe keverve egésznap fogyasztani.
Összetevői: Mezei Sóska, Nagy csalán, Orvosi székfű, Orvosi Zsálya, Fekete áfonya, Édes kömény, Ánizs, Máriatövis, Papaya, Vad rózsa, Fulvosav, Almapektin, Parajdi natúr só, Arginin, Niacinamid, Lecitin (napraforgó), Citromsav, Tejsav.
Adatok
Cikkszám
5999860512073