Részletek
Adatok
Részletek
A Naja forest bio folyékony gomba kivonatok 100 %-ban Ausztriában termesztett bio gomba alapanyagokból készülnek. Teljes spektrumú készítmények. 100 %-ban tiszta, bio tanúsítvánnyal rendelkező gomba kiegészítők. Minden egyes üveg Naja Forest termék tartalmazza az adott gombafajban található összes hatóanyagok, így garantáltan az egyik legerősebb folyékony gomba étrend -kiegészítő készítmények a piacon.
A NAPI ADAG TARTALMAZ
Tápanyagértékek 5 ml 100 ml
Energiatartalom (kJ / kcal) 82.85 / 19.8 1657 / 396
Zsír (g) 0.016 0.32
ebből telített zsírsavak (g) 0.0105 0.21
Szénhidrát (g) 4.9 98
ebből cukrok (g) 0.0085 0.17
Fehérje (g) 0.0115 0.23
Só (g) 0.001 0.02
Chaga (Hamvaskéreg) gomba (g) 0.625 12.5
ebből poliszacharid (57.6%) 0.36 7.2
DOPPINGMENTESSÉGI VIZSGÁLAT
Nagyon fontos szempont élsportolók esetében, hogy az általuk fogyasztott készítmények megfeleljenek a törvényi előírásoknak és mentesek legyenek a káros anyagoktól.
A Naja Forest Chaga gombák az alábbi doppingmentességi vizsgálatokkal rendelkeznek és 100 %-ban BIO termékek, így korlátozás nélkül alkalmazhatóak.
AZ INNOVATÍV GOMBATERMÉKEK, A FOLYÉKONY GOMBA KIVONATOK ÚJ GENERÁCIÓJA
• egyedi, innovatív gyártási folyamat
• ötvözi az etanol, meleg vizes extrakció előnyeit
• a végtermék alkoholmentes
• jobb biohasznosulás: a hatóanyagok könnyebben felszívódnak a szervezetben
• 100%-ban természetes, vegán összetevők biogazdálkodásból
• nem tartalmaznak hozzáadott cukrot (természetesen előforduló cukrokat tartalmaz 1 )
• a folyékony kivonataink csak az adott gombafaj összetevőit és növényi glicerint tartalmaznak
• mentes kémiai-szintetikus, radioaktív és mikrobiológiai-bakteriális szennyeződésektől 2
1) Az ezekhez a termékekhez használt gombák természetesen tartalmaznak szénhidrátokat és cukrokat, beleértve a poliszacharidokat / béta-glükánokat is)
2) Az AGROLAB laboratóriumi csoport laboratóriumi elemzése szerint folyékony kivonataink mentesek mindenféle peszticidtől, PAH-tól (policiklikus aromás szénhidrogének) származó szennyeződésektő és a radioaktív szennyeződésektől. Ez azt jelenti, hogy ezek az anyagok nem csak a törvényileg megengedett határérték alatt vannak, de egyáltalán nem mutathatók ki a termékben. A vizsgálati jegyzőkönyvek kérésre rendelkezésre állnak.
FOGYASZTÁSI AJÁNLÁS
Fogyasszon el naponta 5 ml (1 teáskanál) 30 perccel étkezés előtt. Az elfogyasztott mennyiség napi kétszer 10 ml-re emelhető (2 teáskanál naponta kétszer, reggel és este). Többféle gombafajt is lehet kombinálni.
A jó biohasznosulásnak köszönhetően 1 teáskanálnyi (5 ml) folyékony kivonattal ugyanannyi poliszacharidot és egyéb gomba összetevőket fogyaszt el, mint kb. 38 gombapor kapszula elfogyasztása esetén.
Folyékony kivonataink egyedi, szigorúan ellenőrzött eljárással készülnek. Ez az innovatív gyártási technológia megkülönbözteti termékeinket más gombakészítményektől. Az új technológia lényege, hogy az adott gombafajban lévő összes szerves és szervetlen hatóanyagot kivonjuk és és egy készítményben koncentráljuk.
A gombaporok és a belőlük készített kapszulák csak a vízben oldódó gomba összetevőket, főként poliszacharidokat tartalmazzák. A hagyományos porkivonatokból hiányoznak az egyéb értékes anyagok, amelyek lipofil jellegűek, mint például a vízben rosszul oldódó triterpének és a zsírban oldódó vitaminok.
A Naja Forest bio folyékony kivonataink a poliszacharidokon és peptidoglikánokon kívül sok más értékes szerves anyagot is tartalmaznak. Ide tartoznak az esszenciális aminosavak, triterpének, ásványi anyagok (Ca, P, Na, K) és nyomelemek (Fe, Zn, Cu, Mn, Se), valamint vitaminok (ergoszterol – a D2-vitamin előfutára). Az új formula a biohasznosulást is javítja, vagyis azt, hogy a kivonatban lévő hatóanyagok mennyire képesek felszívódni és hasznosulni a szervezetben. Új és innovatív gyártási eljárásunkkal olyan terméket hoztunk létre, amellyel a gombákban található hatóanyagok teljes spektruma ideálisan felszívódik a szervezetben.
INNOVATÍV EXTRAKCIÓS ELJÁRÁS
A gombákat minősített alapanyagokon termesztik, amelyek 100%-ban biogazdálkodásból származnak, és a betakarítás után gyengéden szárítják, hogy az összetevőket a lehető legjobban megőrizzék.
A következő lépés az alkoholos extrakció. Extrakciós szerként kizárólag tiszta bioetanolt használunk, amely biotermesztésű gabonából származik. Ez az extrakciós lépés több napig tart, amely alatt az alkoholban oldódó összetevők kiszabadulnak a gombából, majd a gombát leszűrik és előkészítik a következő extrakciós lépéshez. A kivonatban lévő alkoholt desztillációval elpárologtatják, így a végtermék alkoholmentes lesz.
A következő lépésben a megmaradt gombát vízzel extraháljuk, melynek során a vízben oldódó anyagokat kioldjuk a gombatestből. Az előállítási folyamat végén a két kivonatot elegyítik napraforgóból származó növényi glicerinnel.
A glicerin egy teljesen biokompatibilis anyag, amely magába fogadja a vitamin- és ásványianyag-molekulákat, és védik a tárolás során hatóanyagokat. Emellett a glicerin támogatja a felszívódást, így bélproblémák esetén is felszívódnak az értékes hatóanyagok, egyúttal kellemes ízt kölcsönöz a folyékony kivonatnak.
FOLYÉKONY GOMBAKIVONATOK ÉS A FOLYÉKONY NÖVÉNY TERMÉKEK GYÁRTÁSA
A Naja Forest brand történetisége a Navahó indiánokik nyúlik vissza.
A Navahó indiánok által alkalmazott rituálék nagyon érdekesek, nem csak a test méregtelenítését tartották fontosnak, azt vallották, hogy a fizikai betegségeket lelki szinten kell gyógyítani.
A gyógynövények az emberiség által legrégebben használt gyógymódok közé tartoznak.
A modern gyógyszerek 25 %-a származik azokból a növényekből, amelyeket először használtak a hagyományos orvoslásban.
Ahogyan nőtt az efféle termékek iránti kereslet, úgy fejlődött a hatóanyagok kivonatolásának hatékonysága a minél szélesebb körű bioaktivitás elérése érdekében. Ezt a mostani evolúciós változásunk is megköveteli. Egyre nagyobb hangsúlyt kapnak pl az adaptogén gyógynövények, melyek a pszicho-neuro endokrin rendszeren keresztül fejtik ki hatásukat.
A gombákban lévő bioaktív hatóanyagok a gomba nehezen emészthető sejtfalai közé zárva, étkezéssel nem nagy mennyiségbe kerülnek a szervezetbe. Szükséges volt a hatóanyagok feltárása modern eljárásokkal.
Ezt a kivonatolási technológiát fejlesztettük ki, melynek eredményeképpen nem kell elfogyasztani az emésztő rendszer számára egyébként sem hasznosítható kitinvázat, így az értékes hatóanyagok 100 %-ban hasznosulnak.
Az általunk kidolgozott bio gyártás technológia során kivonjuk a gomba testből az értékes hatóanyagokat, ahogy a természet komponálta, és egy olyan stabil emulzióba kerül, amely lehetővé teszi a hatékony felszívódást és hasznosulást.
A NAPI ADAG TARTALMAZ
Tápanyagértékek 5 ml 100 ml
Energiatartalom (kJ / kcal) 82.85 / 19.8 1657 / 396
Zsír (g) 0.016 0.32
ebből telített zsírsavak (g) 0.0105 0.21
Szénhidrát (g) 4.9 98
ebből cukrok (g) 0.0085 0.17
Fehérje (g) 0.0115 0.23
Só (g) 0.001 0.02
Chaga (Hamvaskéreg) gomba (g) 0.625 12.5
ebből poliszacharid (57.6%) 0.36 7.2
DOPPINGMENTESSÉGI VIZSGÁLAT
Nagyon fontos szempont élsportolók esetében, hogy az általuk fogyasztott készítmények megfeleljenek a törvényi előírásoknak és mentesek legyenek a káros anyagoktól.
A Naja Forest Chaga gombák az alábbi doppingmentességi vizsgálatokkal rendelkeznek és 100 %-ban BIO termékek, így korlátozás nélkül alkalmazhatóak.
AZ INNOVATÍV GOMBATERMÉKEK, A FOLYÉKONY GOMBA KIVONATOK ÚJ GENERÁCIÓJA
• egyedi, innovatív gyártási folyamat
• ötvözi az etanol, meleg vizes extrakció előnyeit
• a végtermék alkoholmentes
• jobb biohasznosulás: a hatóanyagok könnyebben felszívódnak a szervezetben
• 100%-ban természetes, vegán összetevők biogazdálkodásból
• nem tartalmaznak hozzáadott cukrot (természetesen előforduló cukrokat tartalmaz 1 )
• a folyékony kivonataink csak az adott gombafaj összetevőit és növényi glicerint tartalmaznak
• mentes kémiai-szintetikus, radioaktív és mikrobiológiai-bakteriális szennyeződésektől 2
1) Az ezekhez a termékekhez használt gombák természetesen tartalmaznak szénhidrátokat és cukrokat, beleértve a poliszacharidokat / béta-glükánokat is)
2) Az AGROLAB laboratóriumi csoport laboratóriumi elemzése szerint folyékony kivonataink mentesek mindenféle peszticidtől, PAH-tól (policiklikus aromás szénhidrogének) származó szennyeződésektő és a radioaktív szennyeződésektől. Ez azt jelenti, hogy ezek az anyagok nem csak a törvényileg megengedett határérték alatt vannak, de egyáltalán nem mutathatók ki a termékben. A vizsgálati jegyzőkönyvek kérésre rendelkezésre állnak.
FOGYASZTÁSI AJÁNLÁS
Fogyasszon el naponta 5 ml (1 teáskanál) 30 perccel étkezés előtt. Az elfogyasztott mennyiség napi kétszer 10 ml-re emelhető (2 teáskanál naponta kétszer, reggel és este). Többféle gombafajt is lehet kombinálni.
A jó biohasznosulásnak köszönhetően 1 teáskanálnyi (5 ml) folyékony kivonattal ugyanannyi poliszacharidot és egyéb gomba összetevőket fogyaszt el, mint kb. 38 gombapor kapszula elfogyasztása esetén.
Folyékony kivonataink egyedi, szigorúan ellenőrzött eljárással készülnek. Ez az innovatív gyártási technológia megkülönbözteti termékeinket más gombakészítményektől. Az új technológia lényege, hogy az adott gombafajban lévő összes szerves és szervetlen hatóanyagot kivonjuk és és egy készítményben koncentráljuk.
A gombaporok és a belőlük készített kapszulák csak a vízben oldódó gomba összetevőket, főként poliszacharidokat tartalmazzák. A hagyományos porkivonatokból hiányoznak az egyéb értékes anyagok, amelyek lipofil jellegűek, mint például a vízben rosszul oldódó triterpének és a zsírban oldódó vitaminok.
A Naja Forest bio folyékony kivonataink a poliszacharidokon és peptidoglikánokon kívül sok más értékes szerves anyagot is tartalmaznak. Ide tartoznak az esszenciális aminosavak, triterpének, ásványi anyagok (Ca, P, Na, K) és nyomelemek (Fe, Zn, Cu, Mn, Se), valamint vitaminok (ergoszterol – a D2-vitamin előfutára). Az új formula a biohasznosulást is javítja, vagyis azt, hogy a kivonatban lévő hatóanyagok mennyire képesek felszívódni és hasznosulni a szervezetben. Új és innovatív gyártási eljárásunkkal olyan terméket hoztunk létre, amellyel a gombákban található hatóanyagok teljes spektruma ideálisan felszívódik a szervezetben.
INNOVATÍV EXTRAKCIÓS ELJÁRÁS
A gombákat minősített alapanyagokon termesztik, amelyek 100%-ban biogazdálkodásból származnak, és a betakarítás után gyengéden szárítják, hogy az összetevőket a lehető legjobban megőrizzék.
A következő lépés az alkoholos extrakció. Extrakciós szerként kizárólag tiszta bioetanolt használunk, amely biotermesztésű gabonából származik. Ez az extrakciós lépés több napig tart, amely alatt az alkoholban oldódó összetevők kiszabadulnak a gombából, majd a gombát leszűrik és előkészítik a következő extrakciós lépéshez. A kivonatban lévő alkoholt desztillációval elpárologtatják, így a végtermék alkoholmentes lesz.
A következő lépésben a megmaradt gombát vízzel extraháljuk, melynek során a vízben oldódó anyagokat kioldjuk a gombatestből. Az előállítási folyamat végén a két kivonatot elegyítik napraforgóból származó növényi glicerinnel.
A glicerin egy teljesen biokompatibilis anyag, amely magába fogadja a vitamin- és ásványianyag-molekulákat, és védik a tárolás során hatóanyagokat. Emellett a glicerin támogatja a felszívódást, így bélproblémák esetén is felszívódnak az értékes hatóanyagok, egyúttal kellemes ízt kölcsönöz a folyékony kivonatnak.
FOLYÉKONY GOMBAKIVONATOK ÉS A FOLYÉKONY NÖVÉNY TERMÉKEK GYÁRTÁSA
A Naja Forest brand történetisége a Navahó indiánokik nyúlik vissza.
A Navahó indiánok által alkalmazott rituálék nagyon érdekesek, nem csak a test méregtelenítését tartották fontosnak, azt vallották, hogy a fizikai betegségeket lelki szinten kell gyógyítani.
A gyógynövények az emberiség által legrégebben használt gyógymódok közé tartoznak.
A modern gyógyszerek 25 %-a származik azokból a növényekből, amelyeket először használtak a hagyományos orvoslásban.
Ahogyan nőtt az efféle termékek iránti kereslet, úgy fejlődött a hatóanyagok kivonatolásának hatékonysága a minél szélesebb körű bioaktivitás elérése érdekében. Ezt a mostani evolúciós változásunk is megköveteli. Egyre nagyobb hangsúlyt kapnak pl az adaptogén gyógynövények, melyek a pszicho-neuro endokrin rendszeren keresztül fejtik ki hatásukat.
A gombákban lévő bioaktív hatóanyagok a gomba nehezen emészthető sejtfalai közé zárva, étkezéssel nem nagy mennyiségbe kerülnek a szervezetbe. Szükséges volt a hatóanyagok feltárása modern eljárásokkal.
Ezt a kivonatolási technológiát fejlesztettük ki, melynek eredményeképpen nem kell elfogyasztani az emésztő rendszer számára egyébként sem hasznosítható kitinvázat, így az értékes hatóanyagok 100 %-ban hasznosulnak.
Az általunk kidolgozott bio gyártás technológia során kivonjuk a gomba testből az értékes hatóanyagokat, ahogy a természet komponálta, és egy olyan stabil emulzióba kerül, amely lehetővé teszi a hatékony felszívódást és hasznosulást.
Adatok
Cikkszám
5999860054528