language->get('text_barion_image'); $data['powered'] .= '
 

Natur Tanya Szerves fermentált hialuronsav 30db

Natur Tanya Szerves fermentált hialuronsav 30db
Natur Tanya® FERMENTÁLT HIALURONSAV - alacsony molekulatömegű szerves hialuronsav, savmentes C-vitaminnal.
4 020 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek
FERMENTÁLT HIALURONSAV
Baktérium fermentált, alacsony, 1 millió Dalton molekulatömegű szerves hialuronsav, savmentes, gyomorbarát C-vitaminnal, a bőr és porcok egészségéhez!1
• VEGÁN ÉS FERMENTÁLT FORMULA
• NEM TARTALMAZ MESTERSÉGES SZÍNEZÉKET, TARTÓSÍTÓSZERT, AROMÁT
• 1 MILLIÓ DALTON MOLEKULATÖMEGŰ HIALURONSAV
• HOZZÁADOTT 100 MG SAVMENTES, GYOMORBARÁT C-VITAMINNAL
• NAPI 1 TABLETTA
MI AZ A HIALURONSAV?
A hialuronsav az emberi szervezetben egy teljesen természetesen megtalálható poliszacharid, mely nagy vízmegkötő képességgel rendelkezik, saját tömegének akár az 1000-szeresét is képes víz formájában megkötni. A hialuronsav jelen van minden kötőszövetben (köldökzsinórban, húgyhólyagban, belekben, végbélben, vaginában…), de különösen nagy mennyiségben található a bőrben, a szemekben, az ízületi porcokban és az ízületi folyadékban (az ízületek közötti folyadék).

Habár szervezetünk képes önmagától előállítani hialuronsavat, a természetes szintje az életkor előrehaladtával, csökken. A Natur Tanya® hialuronsav tabletta; 100 mg fermentált hialuronsavat tartalmaz adagonként, ezzel járulva hozzá a szervezetben lévő hialuronsav mennyiségének pótlásához.
A Natur Tanya® FERMENTÁLT HIALURONSAV ezen kívül a szövetek számára fontos C-vitamint is tartalmaz kalciummal pufferelve (kalcium-L-aszkorbát), amely a C-vitamin egy savmentes, gyomorbarát formája, mely érzékeny gyomorral és bélrendszerrel rendelkezők számára is ideális választás, hiszen a kémhatása enyhén lúgos (7,1-7,4 pH).
• A C-vitamin hozzájárul 1a normál kollagén képződéshez, és ezen keresztül az erek-, csontok,porcok, és a bőr normál állapotának fenntartásához.
HIALURONSAVAK OSZTÁLYOZÁSA MOLEKULATÖMEG ALAPJÁN
Osztályozás (klasszifikáció) Csoportosítási osztályozás (kDa) Hialuronsav Bank Molekulatömeg (kDa)
Alacsony molekulatömegű hialuronsav (LMW HA) < 1,200 Hyalgan
Adant 500-730
600-1200
Közepes molekulatömegű hialuronsav (MMW HA) 1,200-3,600 Ostenil
Hyalubrix
Hyalubrix 60
Synocrom 1,200-1,400
1,500-1,700
1,300-3,600
Átlagban 1,600
Nagy molekulatömegű hialuronsav (HMW HA) 3,600-10,000 Hylan G-F 20 Átlagban 6,000-7,000
Ultra nagy molekulatömegű hialuronsav (UHMW HA) > 10, 000 Durolane
Fermathron Átlagban > 10,000
Nem számszerűsíthető
• Megjegyzés: 1 kDa = 1000 Da
• (forrás: Wu, Y. Z., Huang, H. T., Ho, C. J., Shih, C. L., Chen, C. H., Cheng, T. L., Wang, Y. C., & Lin, S. Y. (2021). Molecular Weight of Hyaluronic Acid Has Major Influence on Its Efficacy and Safety for Viscosupplementation in Hip Osteoarthritis: A Systematic Review and Meta-Analysis. Cartilage, 13(1_suppl), 169S–184S.)
MIÉRT AZ ALACSONY MOLEKULATÖMEGŰ HIALURONSAVRA ESETT A VÁLASZTÁSUNK?
A hialuronsav egy poliszacharid (szénhidrát), amely diszacharidok (D-glükuronsav és D-N-acetil-glükozamid) ismétléséből áll. A szájon át történő hialuronsavat kisebb molekulákra/frgamentumokra kell lebontania az emberi szervezetnek. A nagy molekulák pedig közvetlenül nem tudnak felszívódni. Tehát a lényeg a hialuronsav méretén van.
Az étrend-kiegészítőkben használt hialuronsav molekulatömegének kisebbnek kell lennie, mint 1,2 millió Dalton.
Ugyanez a helyzet áll fent a kollagén esetében is, hiszen a biohasznosulás/felszívódás döntő többségében a molekulatömegtől (Dalton méret) függ. A Natur Tanya ezt a követelményt kielégíti, hiszen alacsony molekukatömegű alapanyagokkal kerülnek formulázásra termékeink, így többek között a biszglicinát formában levő, jól hasznosuló ásványi anyagainkat is ide sorolhatnánk.



MI AZ A HIALURONSAV FERMENTÁCIÓ?
A fermentáció magyar jelentése: erjedés. Több ezer évre visszanyúló egyik legrégebbi biotechnológiai eljárás. Történelem előtti időktől készít az ember fermentációval élelmiszereket, mint kenyeret, sajtot, sört és bort. Világszerte a társadalmak évezredekig erjesztették az ételeket baktériumokkal, hogy olyan termékeket hozzanak létre, mint a joghurt és a miso.
A fermentáció folyamatán átment élelmiszereknek szigorú minőségi feltételeknek kell megfelelniük. Az ember felismerte és hasznosította az ezekben a folyamatokban rejlő lehetőségeket. Így jött létre a „fermentálás” (erjesztés), amely ma már, egy tudatosan tervezett gyártástechnológiai folyamat.
KINEK AJÁNLJUK FERMENTÁLT HIALURONSAV TERMÉKÜNKET?
• azok számára, akik a hialuronsavat külső forrásból szeretnék pótolni
• azok számára, akik aktív életet élnek, férfiaknak és nőknek egyaránt
Nettó tömeg: 15 g (30 db)
Összetevők: kalcium-L-aszkorbát, nátrium-hialuronát, tömegnövelő szer (mikrokristályos cellulóz), stabilizátor (polivinilpolipirrolidon), sűrítőanyag (polivinilpirrolidon), színtelen bevonat [stabilizátorok (hidroxipropil-metil-cellulóz, polietilén-glikol)], csomósodást gátló anyagok (szilícium-dioxid, zsírsavak magnéziumsói).
Adagolási javaslat: Napi 1 tabletta bő folyadékkal lenyelve.
Hatóanyagok a napi adagban (1 filmtablettában) 1 tablettában
Savmentes C-vitamin 100 mg (125%*)
Fermentált hialuronsav 100 mg
*NRV: Felnőttek számára javasolt napi beviteli referencia érték.
Figyelmeztetés: Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot!
• A termék 6 éves kortól alkalmazható
• A termék alkalmazható vérhígító mellett
• A termék alkalmazható cukorbetegség esetén
• A termék fogyasztható terhesség, és szoptatás időszakában
Tárolás: Száraz, hűvös helyen, gyermekek elől elzárva tartandó.
OGYEI ny.sz: 33239/2023
100%-BAN MAGYAR TULAJDONÚ CÉG. A TERMÉK MEGVÁSÁRLÁSÁVAL MAGYAR MUNKAHELYEKET TÁMOGAT!
Adatok
Cikkszám
5999565082284
Webáruház készítés