language->get('text_barion_image'); $data['powered'] .= '
 

Trendavit kókuszvirág cukor /új/ 250g

Trendavit kókuszvirág cukor /új/ 250g
Trendavit kókuszvirág cukor /új/ 250g
A Trendavit Kókuszvirág cukor egy természetes édesítő, mely finoman édes, karamelles ízű, könnyen oldódó. Alacsony energiaszintje miatt fogyókúrához is bátran ajánljuk. A legtöbb cukorhelyettesítővel szemben a kókuszvirág cukor rengeteg vitamint és ásványi anyagot is tartalmaz.
770 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek
Délkelet-Ázsiában 5000 éve használják ételek és italok édesítésre, és az eltelt idő alatt a feldolgozása nem változott.
A kókuszpálma virágjának édes nektárját alacsony hőfokon kristályosra párologtatják. Ez a hagyományos módszer biztosítja, hogy a benne lévő B1, B2, B3, B6 vitamin, a kálium, magnézium, cink, vas, valamint a 17 féle aminosav nagy része nem vész el, ezért ezek a kókuszvirág cukor fogyasztásával bekerülnek a szervezetünkbe.
Fogyasztható közvetlenül, édesítőként. Használható a hagyományos cukor alternatívájaként egy az egyben: sütéshez-főzéshez, italok készítéséhez, kávé-tea édesítésére.

A kókuszvirág cukor előnyei:
- Alacsony glikémiás index
- Gluténmentes
- Fehérítetlen
- Finomítatlan
- Vegán
A kókuszcukor a kókuszpálma, bontatlan kókuszvirág nedvéből gyártott hagyományos cukor. A nedvet lágy pép, granulátum vagy száraz cukortömbök előállításáig párolják.
Ami igazán meglepő, hogy a kókuszcukor glikémiás indexe alacsony (35), (amely segíti a vércukor-egyensúlyt és az inzulin szintet, valamint az LDL koleszterin szintjét, így megakadályozza az elhízást) szemben a nádcukoréval (68), a legtöbb mézével (55) és az agavéval (27-41).
AZ ÚJ CSODA cukor cukorbetegek számára! Nincs vércukorszint növekedés. Ez jó a cukorbetegek hipoglikémiás, a túlsúlyos vagy a fogyókúrázóknak, vagy akik csak egyszerűen csökkentett kalóriatartalmú édesítőszerre tartanak igényt.
Ezen felül, a többi cukoréhoz képest, a kókuszcukor glükóz tartalma nem ingadozik nagymértékben.
A legtöbb barna nádcukrot, több mint 221 fokon főzik. A végtermék 93%-os szacharózt tartalmaz, szemben a kókuszcukorral, amelyet természetes módon, alacsony hőfokon kezelnek, a kókuszvirág cukorban csak 16% szacharóz van.

A táplálkozási előnyei:
- A kókuszvirág cukornak magas kálium, magnézium, cink és vas tartalma van, és természetes forrása a B1-, B2, B3, B6 és C-vitaminnak.
- 17 féle aminosavat tartalmaz ezek közül a legmagasabb a glutamin tartalom.
- Az íze nagyon hasonlít a barna cukoréhoz, jellegzetes gazdag karamelles aromájú, természetes édes ízű, fokozza az ízeket. Könnyen oldódik.
- 100%-ban szerves, feldolgozatlan, szűretlen, és fehérítetlen természetes édesítőszer és nem tartalmaz tartósítószert és szinte pH semleges.
- Mint a többi édesítőszert, kókuszvirág cukrot is lehet használni kávék, teák, torták, sütemények és egyéb édességek ízesítéséhez.
- Javítja az emésztést és biztosítja a gyors energia-lökést.

Összetevők: 100% kókuszvirág.

Tápanyag tartalom 100 g kókuszvirág cukorban:
Energia: 1604 kJ/383 kcal
Zsír: 0,5 g
Szénhidrát: 92,08 g
ebből cukrok: 87,53 g
Fehérje: 2,57 g
Só: 0,05 g
Vas: 0,04 g

Adatok
Cikkszám
5997880503941
Webáruház készítés